Prins Wilbert I, Prinses Ans & Adjudant Wim
Boerenbruidspaar Ton & Charlotte met Getuigen Ronald & Bianca
Jeugdprins Harm, Jeugdprinses Indy, Adjudanten Else & Dave

Seizoen opening/ledenvergadering Aanstaande zondag is het dan zover, den 11e van den 11e. Dit heugelijke feit gaan we vieren. Het is de bedoeling om op Zondag den 11e van den 11e het seizoen te openen bij het Vossemonument. We starten echter eerst met de algemene ledenvergadering (agenda en notulen zijn te vinden op onze website, www.cvdevoskes.nl onder het kopje Nieuws), dit zal - in verband met het grote gemeentetreffen - zijn om 11.11 uur in Café Oud Meerlo. Daarna zal om 12.11 uur het seizoen geopend worden bij het Vossemonument. Om 14.11 uur gaan we samen met aantal Carnavalsverenigingen uit omliggende dorpen een geweldig feestje bouwen in Sport- en zalencomplex ‘t Brugeind met muzikale ondersteuning van DJ Wim en als artiest Puppies Huisorkest. Ook zullen diverse lokale artiesten hun schlager van afgelopen seizoen ten gehore brengen. Komt u allen naar Café Oud Meerlo en daarna naar Sport- en zalencomplex ‘t Brugeind en laten we er een gezellig feest van maken. 

 

Liedjes 2019

Het is weer zo ver de liedjes voor de schlagers van 2019 kunnen weer uit de kast. We zijn op zoek naar groepen, duo’s, solisten en eenieder die hier een bijdrage aan wil leveren. Als er eventueel mensen zijn die op zoek zijn naar muziek, wij kunnen u tips geven waar je terecht kunt voor de muziek. Laat uw stem klinken op de liedjesavond van 5 januari 2019 en doe mee. 

Liedje en muziek dienen voor 

1 december a.s. ingeleverd te zijn.

Opgeven en informatie:

Frank Thijssen 0613273022  

Voor verdere informatie en reglement: www.cvdevoskes.nl

Revue

De revue wordt komend seizoen gehouden Op Vrijdag 22 en Zaterdag 23 februari 2019. Natuurlijk is er weer ons revueteam welk het grootste gedeelte van deze avond zal vullen. Zijn er echter andere artiesten die graag hun kunnen op de planken zouden brengen, dan kunt u meedoen aan deze editie van de revue. U dient zich dan aan te melden voor 1 december via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 698205.

Voor meer info kijk op www.cvdevoskes.nl

Met vriendelijke groet, 

Secr. Frank van de Ven

 

Sponsors

Hier had ook uw advertentie kunnen staan.

Voor een bezoekje aan de website van karnevalswierts.com

klik op de volgende link.

Twitter

CVdeVoskes RT @HorstNL: Boerenbruiloft in #Meerlo met een bruidegom op militaire missie https://t.co/1X0pJxoakI
CVdeVoskes In verband met tegenvallende kaartverkoop is het evenement Buutegewoeen Lachen za. 28-oktober. Afgelast.
CVdeVoskes Rommelmarkt CV de Vöskes. Zondag 1 oktober 't Brugeind Meerlo. https://t.co/tC58hx9cpU
CVdeVoskes Dank je wel vur allesssssssss wat gillie vur de Mieëlderse jeugdcarnaval het gedaon https://t.co/14CeEiciYy
CVdeVoskes Ok an de langen optocht ien Mieëldere kumt uut eindelijk en end 😀 https://t.co/deHg8i055g